1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
 • Garderner's Own

   

  Hvis planter kunne smile ...

   

  Gartneriet Møllerhøj er vokset ud af en gartnertradition, som startede helt tilbage i 1884. Derfor var det oplagt at tage udgangspunkt i et gammelt portræt af gartneriejerens farfar, da Idé Bureauet skulle udvikle et stærkt og internationalt varemærke. 
  ”Gardener’s Own” er i dag et kendt varemærke blandt indkøbere og slutkunder, og står som garant for en frisk oplevelse og et bredt produktprogram af sommerblomster i højeste kvalitet.

   

  Idé Bureauet står bag varemærke, emballager og website baseret på Dynamicweb CMS, og fungerer løbende som sparringspartner og kreativ leverandør, når der skal opdyrkes nye idéer. 

   

   
    
 • Floradania Marketing

   

  Danske planter
  i frontlinjen

   

  Floradania Marketing A/S er de danske gartneriers fælles markedsføringsselskab, hvis formål er at fremme afsætningen af danske potteplanter gennem indgående markedskendskab og rådgivning.

   

  Idé Bureauet er sparringspartner og leverandør, når de kreative budskaber skal slå rødder og folde sig ud i dansk eller internationalt regi.

   

  Vi har bl.a. stået bag idéudvikling på julestjernekampagner, messekataloger, annoncer og meget andet.

   
    
 • Lykkegaard

   

  Pumper i verdensklasse


  LM Lykkegaard A/S har i mere end 100 år leveret kvalitetspumper til hele verden. 

   

  Da Lykkegaard skulle have styrket sin grafiske profil og markedsføringsindsats, og have udarbejdet nyt website i Dynamicweb CMS, blev Idé Bureauet valgt som samarbejds-
  partner. 

   

  Vi opdaterede logoet med stor respekt for historien og de stærke værdier, som tegnede firmaet, og skabte en profil og en tydelig rød tråd gennem salgsmaterialet, som nu på alle platforme afspejler en moderne og dynamisk leverandør af kundetilpassede, energirigtige pumpeløsninger. 

   

   

   
    
 • PotatoPot

   

  Kartoffeldyrkning
  på den nemme måde


   PotatoPot startede som en god idé hos en gammel gartner på Fyn. Siden slog ideen rødder og blev bl.a. udvalgt som pilotprojekt hos Udvikling Fyn/Odense Let's Play. I dag er der PotatoPot’s på vej ud til altaner, terrasser og haver over hele Europa, hvor de skal producere lækre nye kartofler i lange baner.

   

  Idé Bureauet har udarbejdet varemærke, salgsmaterialer, salgsdisplays, Facebook-gruppe og webshop i Dynamicweb CMS for CombiPot A/S, som står bag PotatoPot.

   

  PS: Vi skal hilse og sige at potten virker - se selv på www.facebook.com/potatopotcom

   

   

   
    
 • Maestro

   

  Medarbejdere i Verdensklasse


  Maestro Business A/S hjælper industri-
  virksomheder i hele verden med at styrke deres konkurrenceevne gennem kompe-
  tenceudvikling. De har rustet en række kendte virksomheder til at ligge i førerfeltet i kapløbet om at redde de danske arbejdspladser. 

  Idé Bureauet har på den baggrund udarbejdet en serie cases, som beskriver samarbejdet og resultaterne heraf.  

   

  Idé Bureauet fungerer desuden som daglig sparringspartner og leverandør af grafisk profilering, salgskommunikation og diverse markedsføringsmaterialer – til brug i Danmark og internationalt. 

   

   
    
 • Luja A/S

   

  Ny profil til savværkernes pitstopteam

   

  Luja A/S er specialister i optimering af båndsave, og har bidraget til at skabe imponerende resultater hos en lang række savværker og høvlerier i Nordeuropa.

   

  I forbindelse med en ny strategi for Luja A/S har Idé Bureauet givet virksomheden et løft rent visuelt med nyt navn og logo samt website opbygget i Dynamicweb CMS, profilbrochure, produktblade og case-stories.

  Målet var knivskarpt fra starten: At afspejle en ekspertvirksomhed på meget højt teknisk niveau, med store ambitioner og en kompromisløs tilgang til arbejdet.

  At målet er nået, ses efter sigende på pipeline... 

   

   
    
 • lvs

   

  Fleksible robotter
  til industrien


  Universal Robots er et ægte odenseansk industrieventyr. Virksomheden udvikler og sælger små robotarme, der let og enkelt kan automatisere og effektivisere kedelige, monotone og opslidende processer i industrien.

   

  Idé Bureauet står for den løbende udvikling af Universal Robots omfattende website, som er baseret på Dynamicweb CMS. Hurtig og kompetent daglig support samt rådgivning omkring udnyttelse af de elektroniske medier er nøgleordene i vores samarbejde.

   
    
 •  

  Fra industrieventyr til vidensbaseret koncern
   

  A2SEA A/S er historien om et industrieventyr, der kun har kunnet lade sig gøre på grund af en ihærdig medarbejderstab, der alle er smittet af den pionerånd, som har eksisteret siden virksomhedens start i år 2000. I dag er A2SEA markedsleder og ejet af DONG Energy Power og Siemens.

   

  Idé Bureauet har gennem mange år fungeret som sparringspartner og kreativ leverandør på udvikling af website, annoncering, branding og diverse publikationer.

   
    
 • AZ-tagteknik

   

  Fremgang i en krisetid


  Hos Tømrerfirmaet A-Z Tagteknik får man den bedste rådgivning i forbindelse med tagrenovering, nyt tag, vinduer og døre og efterisolering - og man får efterfølgende et håndværksmæssigt gedigent stykke arbejde udført.

   

  På et meget konkurrencepræget marked er det imidlertid ikke nok at levere varen - den skal vedvarende markedsføres på en troværdig og tillidsvækkende måde.
  Idé Bureauet har i en årrække stået for markedsføringen via TV-reklamer, annoncer og udstillingsmateriale og A-Z Tagteknik har vokseværk på trods af dårlige tider i byggebranchen.

   
    
 • isoplus

   

  Positionering i annonceform

   

  At levere de bedste fjernvarmeløsninger kræver stor erfaring, produktkendskab og vilje til at være bedst hver gang. Isoplus har en målsætning om at være fjernvarmebranchens hurtigste, mest fleksible og mest pålidelige samarbejdspartner, med en medarbejderstab, hvis indstilling er, at intet er umuligt før det er forsøgt.

   

  Idé Bureauet står bl.a. bag en serie relations-
  fremmende annoncer, der på en frisk og personlig måde sætter fokus på med-
  arbejdernes kompetencer og imøde-
  kommenhed. Vi har desuden udarbejdet virksomhedens præsentationsmaterialer.

   
    
 • Kverneland

   

  Fra helhed til detalje


  Europas største leverandør af maskiner til landbruget. Avanceret teknik fremstillet af slidstærke materialer. Udvalget er stort og hver enkelt maskine findes for det meste i en række forskellige modeller tilpasset den enkelte landmands specifikke behov.

   

  Idé Bureauet har gennem mange år stået for udarbejdelse af salgsmateriale for Kverneland Group Danmark a/s, i form af kampagner, produktkataloger, annoncer og meget andet.

   

   
    
 • lvs

   

  Landsforeningen af VæreSteder  LVS er værestedernes værested. I LVS kan værestederne finde et fællesskab og en fagligt funderet opbakning til at udvikle det, de er bedst til: at hjælpe socialt udsatte mennesker til et bedre liv.

   

  Idé Bureauet har stået for udvikling af website for LVS samt underorganisationen IDVI (Idrætsorganisationen Dansk Væresteds Idræt) i Dynamicweb CMS.
  Websites med budskaber til mennesker om mennesker. En forening i bevægelse, hvor både rammer og indhold skal være inspirerende og optimistiske.

   
    
 • AZ-tagteknik

   

  Tid til kommunikation


  ProKOM leverer individuelle it- og kommu-
  nikationsløsninger baseret på den nyeste og mest effektive teknologi. Løsninger, der giver medarbejderne større frihed og større arbejdsglæde i den daglige kommunikation.

   

  Baseret på Dynamicweb CMS har Idé Bureauet udviklet et website med shop, som afspejler en stærk leverandør og rådgiver inden for individuelle kommunikations-
  løsninger.
  Vi er desuden kreativ leverandør og sparringspartner når der skal udvikles kampagner, brochurer eller elektroniske nyhedsbreve med et klart budskab og en tydelig rød tråd.

   
    
 • lvs

   

  Hurtigtvirkende branding og markedsføring


  Scangrip er en af verdens største og mest innovative producenter af specialværktøj til industrien og autobranchen. Senest har Scangrip etableret sig på markedet som førende leverandør af arbejdsbelysning. Virksomheden ønskede i den forbindelse en hurtigtvirkende branding og markedsføring af produktserien.

   

  Idé Bureauet har udviklet kampagnestrategi og salgsmateriale. Vi har desuden stået for design af virksomhedens grafiske identitet, der afspejler produkternes høje kvalitet og som er udviklet specielt til den branche Scangrip afsætter sine produkter til.

   
    
 • slagelse

   

  Din by - en ren fornøjelse


  Det skal være en ren fornøjelse at bo i Slagelse Kommune. Derfor besluttede kommunen at iværksætte en kampagne, som skulle motivere alle til at bidrage med at renholde byen. Kampagnens slogan ”Din by - en ren fornøjelse” blev levendegjort med Skralde-Hans – en munter figur, der optræder som logo for kampagnen.

   

  Idé Bureauet stod for lanceringen af kampagnen med logo, slogan, konkurrenceoplæg, pjecer, annoncer, pressemeddelelse m.m. Kampagnen omfattede bl.a. eventyret om Skralde-Hans, der blev delt ud på alle skoler og børnehuse i kommunen.

   
    
 • Kontakt os og lad os vende mulighederne for at øge din virksomheds synlighed på markedet.

   

  « Tilbage til første case

   
    
»