Bliv set og husket

Det er vigtigt at have en plan for, hvorledes virksomheden gennem visuel orden skaber en stærk profil udadtil. Uanset hvilke medier, der tages i anvendelse, skal design og indhold afspejle firmaets identitet.
Identiteten skal udtrykke virksomhedens mål og vision og bidrage til at skabe accept hos kunder og medarbejdere.
Idé Bureauet lokaliserer og visualiserer virksomhedens kerneværdier og skaber grafisk identitet.

 

 

Stærkt grafisk design

Logodesign og udarbejdelse af designguides er et af vores specialer. Vi har fingeren på pulsen og brænder for at levere løsninger, som er unikke, brancherelaterede og internationale, og som opfylder de grundlæggende krav til anvendelighed på alle medier. Idé Bureauet står bag en række stærke danske og udenlandske logoer og varemærker.
 

  

Salg og synlighed på nettet

Vi har mange års erfaring i at udvikle brugervenlige og topsælgende websites . Vi kan både være med fra start, når et helt nyt website skal planlægges og opbygges, og vi kan hjælpe med at give nyt liv til eksisterende websites som har "tabt pusten".

Vi samarbejder med dygtige specialister, som kan håndtere stort set alle systemer – kommercielle såvel som open-source.

 

Projektstyring

Idé Bureauet udvikler og styrer produktionen af tryksager for internationalt orienterede virksomheder, hvor kendskabet til forskellige landes kulturer og sprogmæssige hensyn er af afgørende betydning. Vi udarbejder medieplaner for annoncekampagner i samarbejde med landets dygtigste mediabureauer og vi producerer og formidler annoncer til inden- og udenlandske medier.
Vi har et veletableret netværk af samarbejdspartnere, der sikrer, at indgåede aftaler om pris, kvalitet og leveringstid bliver overholdt.
 

 

berit

Kontakt
Berit Rask Vandsø
Tlf 66 11 08 48
Berit@idebureauet.dk