Viden, tips og tricks

Idé Bureauet har gennem mange år oparbejdet en bred erfaring inden for B2B markedsføring. Missionen er altid at skabe vækst og synlighed for vores kunder.
Et stærkt brand handler ikke kun om store kampagner, men i høj grad også om de værdier og kompetencer, som afspejles i den daglige kommunikation med omverdenen. På denne side deler vi viden, tips og tricks, som kan styrke din virksomheds brand og relationer.


Sådan samarbejder vi

Det første møde

Jo bedre kendskab vi har til dit produkt, marked, målgruppe m.m., jo større mulighed har vi for at vælge den rigtige markedsføringsstrategi.
Derfor har vi en række spørgsmål klar, når vi mødes første gang. De skal sikre et præcist grundlag for udarbejdelsen af det koncept, som skal give den højeste effekt af dine markedsføringsaktiviteter.

Læs mere

7 tips der skaber en rød tråd

Bliv set, genkendt og husket

At brande betyder at brændemærke. Det var de amerikanske cowboys i det vilde vest, som startede med at brændemærke deres køer, så de kunne genkende dem fra naboens. Læs vores 7 tips til, hvordan du skaber en rød tråd i din markedsføring, og sikrer at din virksomhed bliver set, genkendt og husket på et konkurrencepræget marked.

Læs mere

Website cms

7 overvejelser inden du investerer i nyt website

Det gode B2B-website er resultatet af en proces, hvor du i samarbejde med web-leverandøren formulerer alle de svar, kunderne har brug for at finde på websitet.

Læs mere

Få din egen marketingafdeling

Lej din marketingchef

Vil du gerne have ro på markedsføringsfronten og sikkerhed for, at der fast hver måned er afsat kompetente ressourcer til at dyrke og vedligeholde virksomhedens reklamemateriale og synlighed udadtil? Så har du mulighed for at lave en fast aftale med Idé Bureauet.

Læs mere