Et klassisk fullservice reklamebureau


Det skal være nemt at være kunde Idé Bureauet. Vores vigtigste opgave er at sætte os grundigt ind i din forretning og dit marked, og skabe effekt via en stærk rød tråd i din markedsføring. Både online og offline, hvor alle relevante medier er taget i brug. En praktisk tilgang til opgaverne udnytter altid dit reklamebudget bedst muligt.

Nogle kunder bruger os til at komme godt i gang med en professionel visuel identitet. Andre bruger os som en slags ekstern marketingafdeling, hvor det giver tryghed, at vi har et indgående kendskab til virksomhedens marked, kunder og krav.

Vi har et stort netværk af dygtige specialister, som alt efter opgaven trækkes ind i projektet. Det sikrer dig det bedste resultat til den bedste pris.

Se hele vores palette af marketingydelser nedenfor.

Logo og visuel identitet

Et professionelt logo og brevlinje er en vigtig del af det visuelle udtryk, som fortæller dine kunder og samarbejdspartnere om firmaets værdier og ambitioner.

Et logo skal skabe opmærksomhed, troværdighed og genkendelse, og skal være designet så det fremstår tidløst i mange år. Vi designer logos, som er tænkt ind i brugen på både online og offline medier. Og vi udarbejder gerne designguides som sikrer den optimale udnyttelse af firmaets designelementer, både internt og eksternt.

Professionelt og individuelt webdesign

Med gennemtænkt indhold og godt design profilerer vi din virksomhed på nettet. Vi designer websites som er lette at vedligeholde i Open Source CMS som fx Wordpress eller Umbraco. Vi kan også "puste liv" i et eksisterende website, hvor nyt indhold og visuelle effekter skaber fornyet respons.

Vi skaber ikke dit nye website ud fra en standardskabelon, men sørger for, at det er udarbejdet med fokus på din målgruppe og dine behov. Sådan får du det bedste resultat, og skiller dig ud fra konkurrenterne på markedet. Vi starter altid med at udarbejde en kravspecifikation og et prisoverslag, som matcher dit behov og budget, uanset størrelse.

Brochurer og kataloger

Som specialbureau for B2B markedsføring har vi en forkærlighed for at systematisere og præsentere industrielle produkter på en spændende og let forståelig måde for et globalt marked.

I det papirløse og digitale samfund har fysiske brochurer stadig en vigtig plads. Vil du signalere overskud og give dine kunder mulighed for i ro og mag at sætte sig dybere ind i virksomhedens produkter og visioner, er en trykt brochure på lækkert papir stadig et stærkt supplement til websitet.

Tekster og kundecases

Gode og skarpe tekster giver overblik og skaber tillid når din virksomhed skal profileres eller tekniske produkter forklares. Kan du få kunder til at fortælle om samarbejdet i en kundecase, får du et meget stærkt salgsargument med høj troværdighed.

De gode tekster handler i virkeligheden ikke om produkter. De handler om, hvordan kunden får den bedste løsning på sit problem eller behov. Skarpe teksten får kunden til at blive hængende og læse mere, får overblik og føler sig tryg ved dig som leverandør.

Sociale medier og online synlighed

Der er mange gode grunde til som virksomhed at være aktiv og synlig på de sociale medier som LinkedIn, Facebook, Instagram osv. Vi hjælper dig godt i gang og sørger for løbende at udarbejde relevant indhold.

På de sociale medier kan din virksomhed skabe vigtige relationer og gå i dialog med kunder og leverandører. Tilstedeværelsen resulterer sjældent i direkte salg af B2B produkter eller ydelser, men kan derimod være et stærkt værktøj til fx (employer) branding og produktlanceringer. Og ikke mindst er det en vigtig del af hele det flow, der skal lede kunder ind på dit website.

... og alt det andet

Film, kampagner, messer, annoncer, datablade, PowerPoints,
roll-ups, reklamegadgets – og så har vi helt sikkert glemt at nævne noget!
Det forpligter at kalde sig fullservice reklamebureau. Men det er nu en gang det, Idé Bureauet er.

Vi elsker at have fingrene helt nede i maskinrummet og være en del af holdet, når din virksomhed skal have succes med stort eller småt inden for markedsføring og reklame. Spørg os – hvis ikke vi kan udføre opgaven selv, så har vi helt sikkert en i netværket, som kan!

Skal vi tage en snak
om din markedsføring?

Jeg er altid klar til en uforpligtende snak om, hvilken markedsføringsindsats
der understøtter din forretning og skaber synlighed og resultater.

Ring på 66 11 08 48 eller Send en mail