Et lille udpluk af vores arbejde

 Vi har gennem årene haft fornøjelsen af at samarbejde med en lang række ambitiøse store og små virksomheder omkring markedsføring.
Nogle kunder har haft brug for et kreativt indspark til enkeltstående projekter. For andre fungerer vi nærmest som en ekstern
marketingafdeling, som sørger for at de daglige marketingopgaver går hånd i hånd med den overordnede strategi.


VUC Erhverv

Brugervenlighed og
nem administration

VUC Erhverv havde brug for et nyt website, som skulle være nemt for de ansvarlige at vedligeholde, nemt at skalere, nemt at udbrede til andre VUC-afdelinger og ikke mindst nemt for brugerne at navigere rundt på. I samarbejde med skerdil digital arts udviklede vi et moderne website i WordPress, som giver overblik over alle mulighederne for voksen- og efteruddannelse. Opgaven omfattede også udarbejdelse af forskellige designskabeloner til forskelligeprintmaterialer

Efterfølgende har vi haft fornøjelsen af at levere landingpage og markedsføringsmaterialer til projektet Job i Spil.

Besøg vuc-erhverv.dk
  • VUC Erhverv
  • Jobispil

UNI-TROLL EUROPE aps

Website, content
og film worldwide

UNI-TROLL er en ung dansk virksomhed med erfarne kræfter bag roret og en global vision om at spare engangsemballage og transportomkostninger med standardiserede trolleys til let gods. I tæt samarbejde med skerdil digital arts har vi udarbejdet grafisk identitet, website, profilfilm, annoncer mv.

Det har på alle måder været frugtbart og inspirerende at samarbejde med Ide Bureauet. Berit Vandsø tager ansvar for det som er aftalt, og følger 100% op på alt. Samtidig har hun tilknyttet en række af selvstændige virksomheder med andre faglige kompetancer, som bidrager til en kompleks opgaveløsning på en meget enkel og let måde for os som kunde. Vi er supertilfredse, og meget glade for vores valg, og giver Ide Bureauet vores bedste anbefaling.

Søren Bøgede Andersen, CEO, UNI-TROLL EUROPE APS

Besøg uni-troll.com

FiberVisions a/s

Teknisk indsigt og kreative løsninger til global
fiberproducent

FiberVisions er global leder inden for udvikling, fremstilling og markedsføring af fibre til bl.a. hygiejneindustrien. I 2018 fejrede virksomheden 50 år med fabrik i Varde. Idé Bureauet har været med i markedsføringen i mere end 20 af årene, og har omsat komplicerede tekniske egenskaber til klare budskaber fra fagfolk til fagfolk.

Besøg fibervisions.com

Klimalux A/S

Fujitsu varmepumper
indtager markedet

Markedet for varmepumper i Danmark er præget af hård konkurrence og stærke spillere. Som dansk importør af Fujitsu varmepumper ønsker Klimalux A/S at udbrede kendskabet til det japanske mærke blandt danske boligejere. Fujitsu er højteknologisk kvalitet i smukt design, som slår konkurrenterne af banen på de fleste parametre.

Idé Bureauet er leverandør af forskelligt markedsføringsmateriale, og sparringspartner når der skal sættes et stærkt hold af specialister til bl.a. TV-spots og digital markedsføring.

Besøg klimalux.dk

FlexyBox

Ny corporate profil, content
og kundecases

FlexyBox digitaliserer komplekse processer i restaurationsbranchen, fitnessbranchen og i aktivitetscentre. De kom til Idé Bureauet med et ønske om hjælp til udarbejdelse af design og content til et nyt website, med Zendisk som forbillede. Vi valgte også at udfordre ledelsen med et helt nyt logo og grafisk profil. Det købte de heldigvis ind på, og grundlaget for et stærkt og kreativt samarbejde var skabt.

Min partner in crime, Sebastian Kerdil, står bage design og Ide Bureauet har udarbejdet content og kundecases.

Besøg flexybox.com

Medcom

Den digitale rygrad i det
danske sundhedsvæsen

Idé Bureauet har gennem mange år været leverandør af forskelligt grafisk materiale til Medcom. Samarbejdet spænder over bl.a. magasiner, foldere, bannere, elektroniske oplysningsslides, roll-ups og meget andet. Det stiller krav om overholdelse af en designlinje, men med plads til udskejelser, samt kendskab til et til tider kompliceret arbejdsområde.

Besøg medcom.dk

Scape technologies

Dansk teknologi til den
globale robotindustri

Odenseanske Scape Technologies står bag markedets mest stabile bin-picking løsning, som tillader robotter at håndtere tilfældigt placerede emner lige så præcist som den menneskelige hånd. Fremstillingsindustrien over hele verden, her iblandt bilproducenterne, er begyndt af få øjnene op for Scapes løsninger. Det stiller krav til et skarpt og informativt website, som giver kunder, samarbejdspartnere og investorer viden og inspiration.

I samarbejde med skerdil digital arts har vi udarbejdet et super cool website inkl. content og ny corporate identity, som afspejler en fremadstormende teknologivirksomhed. Opgaven har også omfattet bl.a. profilbrochure, tekniske dataark, ikoner, diverse printmaterialer samt film.

Besøg scapetechnologies.com

Maestro Business A/S

Kundecases og undervisningsmaterialer

Maestro Business er specialister i leadership, adfærdsdesign og kulturformning i virksomheder og organisationer. Idé Bureauet har gennem årene udarbejdet bl.a. kundecases hos Universal Robots, Tom's, Royal Unibrew m.fl., marketingkampagner og undervisningsmaterialer, som benyttes til at gennemføre kultur- og adfærdsændringer i forskellige organisationer.

Maestro Business A/S har over en længere årrække benyttet Berit og Idé Bureauet som full service bureau på vores PR, salgskommunikation, markedsføring og grafiske profilering – i Danmark og internationalt. Berit har en god indsigt i forretningsmæssige aspekter, hvilket er nødvendigt for at kunne kommunikere vores ofte komplekse budskaber, knivskarpt i Business-to-Business verdenen. Vores samarbejde med Berit er i dag som at have en intern marketingsafdeling og som vores ”marketingchef” har Berit været god til at fange vores visioner og videreformidle dem på en jordnær og letforståelig måde. Min erfaring siger mig at dette er sjældent at finde og jeg vil derfor give Berit og hendes team på Idé Bureauet, de bedste anbefalinger.

Jens Højgaard, Sr. Managing Partner, Maestro Business A/S

Besøg maestro-business.com

Re-Circle Hub

Logo: Bæredygtig og systematisk genbrug
af elektronik

Re-Circle Hub er et nystartet initiativ med stærke kræfter bag. Visionen er at forlænge levetiden på elektronik ved at facilitere indsamling, videresalg og distribution af brugt elektronik, før det bliver til affald.

Idé Bureauet har designet logo til den gode initiativ.

Besøg recirclehub.com

MedWare

Website og
salgsmaterialer

Medware udvikler brugervenlige web- og app-løsninger til sundhedssektoren, og har haft travlt med at vækste de senere år. I mellemtiden var de vokset ud af deres website, som trængte til nyt look og content for at afspejle virksomheden.
Idé Bureauet har udarbejdet et nyt website inkl. content til MedWare, målrettet kommuner og sundhedssektoren.
I samme ombæring fik deres salgsmaterialer en opdatering, så hele profilen hænger sammen på tværs af platforme.

Besøg medware.dk

Luja Sawtech A/S

Markedsføring af
en nichespecialist

Luja Sawtech er anerkendt specialist inden for optimering af båndsave på skandinaviske og engelske savværker. Deres succes skyldes dels egne patenterede værkøjer, dels en meget høj faglighed og imponerende resultater hos kunderne. Som lille leverandør på et konkurrencepræget marked er det vigtigt at have en plan for, hvordan man bliver set, genkendt og husket. Idé Bureauet har gennem en lang årrække stået for Luja Sawtechs markedføring, herunder design af messestande, diverse salgsmaterialer, website m.m.

Besøg luja.dk

Skovsager Group

Ny corporate profil
og salgsmaterialer

Næsby Maskinfabrik, med afdelinger i USA og Kina, og søsterselskabet QuickTube har hver især stærke kompetencer inden for pladebearbejning og 3D laserskæring. Under den samlede paraply "Skovsager Group" har Idé Bureauet hjulpet med at designe visuel profil, udarbejde websites og content, messematerialer, SoMe samt løbende markedsføringsmaterialer.

Vi har arbejdet sammen med Berit fra Idé Bureauet i en årrække og er meget tilfredse med samarbejdet.
Det unikke er, at hun foruden et højt fagligt og kreativt niveau og har stor forretningsforståelse og indsigt i vores forretning – og det gør, at det er let at arbejde sammen med hende i det daglige.
Hurtigt, godt og til en fornuftig pris - det er lige det, som vi har brug for!

Flemming Stig Hansen, CEO / Adm. Direktør
QuickTube – en del af Skovsager Group

Besøg skovsagergroup.com

Rosa Danica A/S

Logo og varemærker
til danske potteroser

Med en produktion på i omegnen af 17 millioner planter årligt kan Rosa Danica A/S med rette kaldes en af de førende producenter af potteplanter på verdensplan. Produktudvikling med udgangspunkt i globale forbrugertendenser er afgørende for positionen i det grønne førerfelt. Idé Bureauet står bag design af logos til en række produktlinjer, produktkatalog, etiketter mv.

Vi har med meget stor tilfredshed brugt Ide Bureauet til flere af vores opgaver. Berits kreative ideer, sparring, brugbare løsninger m.v. er alt sammen noget vi har kunne nyde rigtig godt af, og som har hjulpet Rosa Danica et stort skridt i den rigtige retning. Vores samarbejde med Idebureauet har været upåklageligt, og for os har bl.a. hurtig tilbagemelding samt god sparring været nøgleordene!

Maria Sørensen, Marketingkoordinator, Rosa Danica A/S

Besøg rosa-danica.com