Referencer – et udpluk af vores kunder

 Vi har gennem årene haft fornøjelsen af at samarbejde med en lang række ambitiøse store og små virksomheder omkring markedsføring.
Nogle kunder har haft brug for et kreativt indspark til enkeltstående projekter. For andre fungerer vi nærmest som en ekstern
marketingafdeling, som sørger for at de daglige marketingopgaver går hånd i hånd med den overordnede strategi.


UNI-TROLL EUROPE aps

Website, content
og film worldwide

UNI-TROLL er en ung dansk virksomhed med erfarne kræfter bag roret og en global vision om at spare engangsemballage og transportomkostninger med standardiserede trolleys til let gods. I tæt samarbejde med skerdil digital arts har vi udarbejdet grafisk identitet, website, profilfilm, annoncer mv.

Det har på alle måder været frugtbart og inspirerende at samarbejde med Ide Bureauet. Berit Vandsø tager ansvar for det som er aftalt, og følger 100% op på alt. Samtidig har hun tilknyttet en række af selvstændige virksomheder med andre faglige kompetancer, som bidrager til en kompleks opgaveløsning på en meget enkel og let måde for os som kunde. Vi er supertilfredse, og meget glade for vores valg, og giver Ide Bureauet vores bedste anbefaling.

Søren Bøgede Andersen, CEO, UNI-TROLL EUROPE APS

Besøg uni-troll.com

Rosa Danica A/S

Logo og varemærker
til danske potteroser

Med en produktion på i omegnen af 17 millioner planter årligt kan Rosa Danica A/S med rette kaldes en af de førende producenter af potteplanter på verdensplan. Produktudvikling med udgangspunkt i globale forbrugertendenser er afgørende for positionen i det grønne førerfelt. Idé Bureauet står bag design af logos til en række produktlinjer, produktkatalog, etiketter mv.

Vi har med meget stor tilfredshed brugt Ide Bureauet til flere af vores opgaver. Berits kreative ideer, sparring, brugbare løsninger m.v. er alt sammen noget vi har kunne nyde rigtig godt af, og som har hjulpet Rosa Danica et stort skridt i den rigtige retning. Vores samarbejde med Idebureauet har været upåklageligt, og for os har bl.a. hurtig tilbagemelding samt god sparring været nøgleordene!

Maria Sørensen, Marketingkoordinator, Rosa Danica A/S

Besøg rosa-danica.com

Nobly A/S

Kundecases, content og
sociale medier

IT-konsulenthuset Nobly ApS har været i rivende vækst igennem de seneste år. Som leverandør af skræddersyede, forretningskritiske IT-løsninger er det vigtigt at skabe tillid med klar kommunikation.
Idé Bureauet står for udarbejdelse af content til website og sociale medier, og laver løbende kundecases på baggrund af interviews med Noblys kunder. Gode kundehistorier er med til at skabe tillid ifht. nye kunder, og eksisterende kunder får bekræftet deres valg af leverandør.
skerdil digital arts står bag et super skarpt webdesign.

Besøg nobly.dk

Luja Sawtech A/S

Markedsføring af
en nichespecialist

Luja Sawtech er anerkendt specialist inden for optimering af båndsave på skandinaviske og engelske savværker. Deres succes skyldes dels egne patenterede værkøjer, dels en meget høj faglighed og imponerende resultater hos kunderne. Som lille leverandør på et konkurrencepræget marked er det vigtigt at have en plan for, hvordan man bliver set, genkendt og husket. Idé Bureauet har gennem en lang årrække stået for Luja Sawtechs markedføring, herunder design af messestande, diverse salgsmaterialer, website m.m.

Besøg luja.dk

Maestro Business A/S

Kundecases og undervisningsmateriale

Maestro Business er specialister i leadership, adfærdsdesign og kulturformning i virksomheder og organisationer. Idé Bureauet har gennem årene udarbejdet bl.a. kundecases, marketingkampagner og undervisningsmaterialer som benyttes til at gennemføre kultur- og adfærdsændringer i forskellige organisationer.

Maestro Business A/S har over en længere årrække benyttet Berit og Idé Bureauet som full service bureau på vores PR, salgskommunikation, markedsføring og grafiske profilering – i Danmark og internationalt. Berit har en god indsigt i forretningsmæssige aspekter, hvilket er nødvendigt for at kunne kommunikere vores ofte komplekse budskaber, knivskarpt i Business-to-Business verdenen. Vores samarbejde med Berit er i dag som at have en intern marketingsafdeling og som vores ”marketingchef” har Berit været god til at fange vores visioner og videreformidle dem på en jordnær og letforståelig måde. Min erfaring siger mig at dette er sjældent at finde og jeg vil derfor give Berit og hendes team på Idé Bureauet, de bedste anbefalinger.

Jens Højgaard, Sr. Managing Partner, Maestro Business A/S

Besøg maestro-business.com

FiberVisions a/s

Teknisk indsigt og kreative løsninger til global
fiberproducent

FiberVisions er global leder inden for udvikling, fremstilling og markedsføring af fibre til bl.a. hygiejneindustrien. I 2018 fejrede virksomheden 50 år med fabrik i Varde. Idé Bureauet har været med i markedsføringen i mere end 20 af årene, og har omsat komplicerede tekniske egenskaber til klare budskaber fra fagfolk til fagfolk.

Besøg fibervisions.com

Skovsager Group

Ny corporate profil
og salgsmaterialer

Næsby Maskinfabrik, med afdelinger i USA og Kina, og søsterselskabet QuickTube har hver især stærke kompetencer inden for pladebearbejning og 3D laserskæring. Under den samlede paraply “Skovsager Group” har Idé Bureauet hjulpet med at designe visuel profil, udarbejde websites og content, messematerialer, SoMe samt løbende markedsføringsmaterialer.

Vi har arbejdet sammen med Berit fra Idé Bureauet i en årrække og er meget tilfredse med samarbejdet.
Det unikke er, at hun foruden et højt fagligt og kreativt niveau og har stor forretningsforståelse og indsigt i vores forretning – og det gør, at det er let at arbejde sammen med hende i det daglige.
Hurtigt, godt og til en fornuftig pris – det er lige det, som vi har brug for!

Flemming Stig Hansen, CEO / Adm. Direktør
QuickTube – en del af Skovsager Group

Besøg skovsagergroup.com