Rendyrket Business to Business marketing

Synlighed og sammenhæng i din markedsføring

På B2B-markedet er markedsføring og salg en længere proces, som stiller særlige krav til indhold, planlægning og opfølgning. Modsat på B2C-markedet bliver ekspertise og effekt her vægtet højere end fx pris. Det har vi gjort til vores speciale.

Idé Bureauet er et lille klassisk full-service reklamebureau, beliggende midt i Odense. Bureauet er funderet på høj faglighed og et netværk af dygtige freelance specialister, som mestrer deres speciale til fingerspidserne.
Berit Vandsø er indehaver med mere end 18 års erfaring i reklamebranchen.

Forståelsen for din virksomhed, målgruppe og dit marked er altid i fokus. Afhængigt af opgaven trækker vi specialister med ind på det kreative hold. Det betyder, at vi kan løse alle typer opgaver, store som små, med et skarpt hold tilpasset netop din opgave. Og kun den.

Vores størrelse betyder, at vi er fleksible og kan give din opgave den opmærksomhed, den fortjener. Er du på udkig efter et reklamebureau med stor erfaring og en direkte og konstruktiv tilgang til opgaverne? Så vil vi gerne introducere dig for en samarbejdsform, hvor vi fungerer som inspirator og rådgiver, når reklamebudgettet skal udnyttes optimalt.

Skal vi tage en snak
om din markedsføring?

Jeg er altid klar til en uforpligtende snak om, hvilken markedsføringsindsats
der understøtter din forretning og skaber synlighed og resultater.

Ring på 66 11 08 48 eller Send en mail